U bevindt zich op de pagina Houten woning|Made in Canada
 
   
Home
Omtrent ons
Houten woning
  Voordelen
  Isolatie
  Massiefbouw
  Onderhoud
Made in Canada
  Tuinbergingen
Ceder
Realisaties
Practisch
Nuttige links
Contact
Sitemap
   
 
 
Onze loghomes worden op maat en volgens Uw voorkeur ter plaatse in Canada met de hand gemaakt uit Western Red Cederhout aan betaalbare prijzen.
 
CANCEDAR LOG HOMES LTD.
 

Is gelokaliseerd in Chilliwack Britisch Columbia, in de mooie Fraser valley, zo'n 100 km ten oosten van Vancouver in Brits Columbia. Je kan ons vinden aan de Trans-Canada snleweg. Al 12-15 jaar bouwen wij boomstammen huizen. Wij willen geen massa-productie bedrijf worden omdat we de kwaliteit van onze huizen willen blijven garanderen. We houden immers graag de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. De huizen die wij leveren zijn van de eerste tot de laatste handgemaakt. Verder zijn we lid van de verening "International Log Builder's Association" en "British Columbia Log & Timber Building Industry Association". Ons lidmaatschap is het bewijs van onze kwaliteit.

 
Loghome - boomstammenhuis - houten woning - houten huis- blokhut - ceder
Top pagina bouw van een huis in canada
Onze boomstammen huizen, zijn hand-ontschorst en handbewerkt
 

Zo'n 90% van onze huizen worden op bestelling gebouwd. We zijn erg trots op het feit dat onze huizen tegen een hoge kwaliteit gemaakt zijn en we zouden vereerd zijn om er eentje te mogen maken voor u.

 
CANADIAN LOG HOME BUILDERS  met een lange geschiedenis en wijd verspreid
 

Onze boomstammen huizen worden over de hele wereld verscheept inclusief Canada en de USA. We zijn niet alleen zomaar een boomstammen huisbouwer maar we zien er ook op toe dat het huis perfect gemonteerd wordt op uw eigendom. De meeste van onze huizen worden gebouwd met rood cederhout. Deze bomen komen van westkust van Brits Columbia. De standaard grootte is 14" algemene diameter, stijgende met 12". Andere groottes zijn 30" en meer.

 
Loghome - boomstammenhuis - houten woning - houten huis- blokhut - ceder
Top pagina bouw van een huis in canada

Missie, doelstellingen

 
Het is onze wens om de huizen aan een hoge kwaliteit te ontwerpen en te bouwen met de meest kwalitatieve materialen die onze klanten de dag van vandaag eisen en zouden moeten krijgen en die beschikbaar zijn voor de industrie. Het is onze belofte dat we enkel de beste ontwerpen bouwen zodat we jullie een levenslang genot kunnen bezorgen.
 

Wat kun je verwachten?

 

De blok hutten van vandaag zijn zo gemaakt dat ze de moderne technologie kunnen ondersteunen zonder dat men aan kwaliteitsverlies lijdt of dat men de warmte van het hout verliest. De boomstammen huizen zijn in staat om de energie beter te bewaren zodat het koel in de zomer en warm in de winter blijft. Boomstammen huizen komen vooral rond een natuurlijke omgeving tot hun recht. Verder zijn ze ook instaat om zich aan te passen aan de bewoners binnen hun muren.

 
 
 
     
   
 
Pandelaarstraat 15
 
 
9620 Velzeke - Zottegem - België
 
 

Toonzaal: 053/622028

 
 
GSM : 0479/ 87 98 96
 
 
Fax: 053/626252
 
   
     
 
Webdesign 2007 - dmd-webdesign